ماد بهداشت | کرم های گیاهی | محصولات پوستی ارگانیک

ماد بهداشت | کرم های گیاهی | محصولات پوستی ارگانیک

ماد بهداشت | کرم های گیاهی | محصولات پوستی ارگانیک

ماد بهداشت | کرم های گیاهی | محصولات پوستی ارگانیک

7 حقیقت درباره سلولیت

درباره سلولیت

 

7حقیقت درباره سلولیت

سلولیت  شاید درابتدا آزار دهنده به نظر برسد اما یک بخش از زندگی اکثر زنان بحساب می آید. در واقع زمانیکه رشته های کلاژن که باعث اتصال چربی به پوست هستند کشیده و یا پاره شوند، سلولهای چربی امکان رشد و گسترش پیدا خواهند کرد. در ادامه این مقاله 7 حقیقت را که بیشتر مردم در مورد این بیماری نمی دانند به شما خواهیم گفت :

1.سلولیت چربی نیست

این دو موضوع را با یکدیگر تلفیق نکنید. سلولیت تنها برآمدگی و فرورفتگی های سطح پوست است که ظاهر پوست پرتقالی به پوست می دهد و زمانیکه سلولهای چربی به قسمت های کوچک در پوست تقسیم می شوند بوجود می آیند و ظاهر ناخوشایندی به پوست می دهند.

2.در زنان بسیار شایع تر است

ناعادلانه است، اما واقعیت دارد. کلاژن پوست در زنان به صورت ردیف های موازی مشابه  ستون چیده شده اند که این شکل ساختمانی منجر به تجمع بیشتر چربی می شوند و باعث به وجود آمدن سلولیت می گردد. در صورتیکه کلاژن پوست در مردان به صورت ضربدری × می باشد که اجازه تجمع چربی های کمتری در لایه زیرین پوست را می دهد.

3.راه درمان چگونه است؟

همانند دیگر بیماری های پوستی، درمان سلولیت وابسته به مجموعه ای از عوامل می باشد. در واقع، همانطور که مجموعه ای از عوامل در طول زمان باعث پیدایش سلولیت می شود، درمان آن نیز نیازمند صبرو حوصله فراوان می باشد. استفاده از کرم های درمان سلولیت، جراحی، لیزر و تمرینات ورزشی منظم و اصلاح سبک زندگی می تواند موثر باشد.
در وهله اول اصلاح سبک زندگی، ورزش کردن حداقل 30 دقیقه در روز ضروری می باشد. رژیم غذایی سرشار از فیبر شامل سبزیجات، میوه ها و پرهیز از استفاده از غذای چرب و فست فود عامل مهم دیگری در رهایی از سلولیت می باشد. رژیم غذایی کنترل شده با بهبود بخشیدن به عملکرد جریان لنف و خون و افزایش سوخت و ساز سلولی کمک زیادی به درمان سلولیت می کند. برخی از کرم های درمان سلولیت دارای مواد گیاهی موثر هستند که با نفوذ به لایه چربی، از رشد و تشکیل بافت چربی جدید جلوگیری کرده و با بهبود سیستم گردش خون از تجمع مایعات میان بافتی جلوگیری کرده و به بهبود عملکرد سلولها می پردازند.

4.ورزش در کاهش علائم سلولیت موثر است

کاملا درست است، حرکات ورزش های خاصی که ران ها،عضلات باسن و شکم را به کار می اندازند، پیلاتس و یوگا باعث بهبود علائم سلولیت خواهد شد.

5.کاهش وزن باعث کاهش سلولیت نمی شود

داشتن چربی بیشتر در بدن شانس نمودار شدن سلولیت را در شما افزایش می دهد هرچند در صورت کاهش وزن علائم سلولیت از بین نخواهد رفت، زیرا بافت همچنان کشیده شده و آسیب دیده است. ژن ها، التهابات و عدم تعادل هورمونی در حجم و مقدار سلولیت بدن شما نقش بسزایی دارد.

6.اشعه UV آفتاب باعث تشدید علائم سلولیت می شود

اشعه آفتاب باعث آسیب دیدن بافت کلاژن می شود که این خود منجر به برجسته شدن علائم سلولیت می
گردد

7.سلولیت با افزایش سن شدیدتر می شود

هورمون ها نقشی کلیدی در پیدایش سلولیت  ایفا می کنند ، با افزایش سن بدن زنان هورمون استروژن کمتری تولید می کند .کمبود استروژن به معنای کاهش گردش خون و کاهش درتولید سلول های کلاژن جدید می باشد .

گردآوری شده توسط: واحد تحقیق و توسعه گروه ماد بهداشت

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.